Testimonial

Ik ben Esther Faas. Mijn passie is zorgen voor mensen. Ik ben ziekenverzorgende geweest en nu fulltime zelfstandig kapster. Er is al veel gebeurd in mijn leven. In 2007 is mijn vader overleden aan kanker. Hij is anderhalf jaar ziek geweest. Samen met mijn moeder heb ik hem mogen verzorgen. Enkele jaren later ben ik gescheiden. De moeilijk periode voor en na mijn scheiding, het overlijden van mij vader heeft mij veranderd. Ik ben het leven anders gaan inzien en het heeft me mentaal sterker gemaakt.

Begin 2009 heb ik daarom ook besloten om voor mezelf te beginnen. Je eigen beslissingen nemen, voor jezelf opkomen, een eigen inkomen genereren en niet afhankelijk te zijn van iemand anders waren mijn drijfveren. Maar ik bleef nog steeds voor de helft van mijn inkomen afhankelijk van mijn werk in de zorg. Toen ik startte in de zorg was er nog voldoende aandacht voor de mensen. Door de vele bezuinigingen in de zorg kan ik deze aandacht niet meer voldoende geven aan de mensen, waardoor ik er steeds minder voldoening had om te werken in de zorg. Ik ben toen mijn werk in de zorg gaan afbouwen en zodat ik mijn werk in de kapsalon kon uitbreiden. Dit verliep goed en binnen een jaar kon ik mijn zorgcontract omzetten naar een oproepcontract. Dit betekende wel dat mijn pensioenvoorziening niet meer geregeld werd, dus moest ik op zoek naar een manier om dit te voorzien. 

Via een collega was ik een jaar geleden in contact gekomen met een bedrijf dat werkt met gezondheidsproducten . De combinatie met de kapsalon was snel gemaakt. Maar ik miste een ding, het samenwerken met mensen. Het bedrijf van de gezondheidsproducten biedt tevens een business concept aan, waarmee ik mijn pensioenvoorziening kan opbouwen en het mogelijk is om samen te werken met collega's die je zelf kiest. Al snel had ik mijn pensioenvoorziening op orde. Ik kan me ontwikkelen op gebied van coaching en leiderschap en ik kon op korte termijn een team opbouwen die ik nu met veel plezier coach naar hun successen en naar een gezonde en onbezorgde toekomst!! 

Haal je ook te weinig voldoening uit je huidige werk? Wil jij je Lifestyle veranderen? Neem dan contact met mij op via een persoonlijk bericht of telefonisch en ik vertel je hoe!

Interesse?